Verzendkosten

Verzendkosten in Nederland

Op alle bestellingen binnen Nederland vanaf 30 euro (dus de netto aankoop, zonder verzendkosten) krijg je gratis verzending. Bij een order met een bestelwaarde onder 30 euro verrekenen wij een bijdrage voor de verzendkosten, tenzij anders vermeld in actieperiodes of als het gaat om een bezorging in Eindhoven en omstreken. Hoe dat werkt lees je hieronder.

De vermelde prijzen voor onze producten zijn exclusief verzendkosten. De regels hiervoor zijn als volgt:

  • €5,95 voor bestellingen onder de 30 euro.
  • Voor bestellingen vanaf 30 euro krijg je gratis verzending.
  • Gratis voor Eindhoven en omstreken.

Gratis bezorging bij de volgende postcodes:

  • 5600* tot en met 5685* (Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Best)
  • 5500* tot en met 5509* (Veldhoven)
  • 5581* tot en met 5583* (Waalre)

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Het is mogelijk dat door een (gedeeltelijke) retourzending het restant van de order een waarde heeft welke onder de verzendkosten vrije drempel is gekomen. De kosten voor verzending worden dan alsnog in rekening gebracht. Daarom adviseren wij je hier goed op te letten.

Verzendkosten buiten Nederland

Normaal sturen wij geen producten naar het buitenland. In sommige bijzondere gevallen maken wij uitzonderingen. Neem contact met ons op via de contactpagina of Instagram voor meer informatie.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan alsnog ervoor te zorgen dat je jouw bestelling snel op het juiste adres krijgt.